För prisuppgifter, vänligen kontakta oss: Tel: 08 - 08-25 55 33.

SOLFILM FÖR KONTOR & BUTIK

Det är viktigt, både med trevliga arbetskamrater och med en god fysisk arbetsmiljö. Saknar du ett svalt kontor utan bländande solstrålar som irriterar och gör dig trött i ögonen? Misströsta inte, du är genom att besöka denna webbsida ett steg närmare lösningen på dina problem. Med våra avancerade och effektiva solskyddsfilmer kan vi förändra Ert kontor på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. 

SVALT PÅ SOMMAREN, VARMT PÅ VINTERN 
Många företag tvingas att köpa eller hyra luftkonditioneringsaggregat under heta sommardagar. Med en modern solfilm blir kontoret svalt, utan att energikostnaderna ökar. Men även på vintern kan en solfilm förbättra inomhusklimatet. Flera av våra filmer är konstruerade för att isolera glaset, vilket innebär minskat värmeutsläpp genom glasytan och därmed sparad energi.

FÖRENKLAR ARBETET VID DATORERNA
I moderna kontorsmiljöer med många datorer kan solen vara störande. Solreflexer på datorskärmen är påfrestande för ögonen. Många gånger är enda lösningen att sätta upp gardiner eller persienner. Nu finns det dock en enklare lösning. En solfilm stoppar reflexerna enkelt och effektivt. 

FÖRHINDRA INSYN 
Solfilm ger ett oslagbart insynsskydd. Därigenom skapas en avskild arbetsmiljö. Personalen kan se ut, men ingen kan se in. 

   

MINSKAR BLEKNING
Gardiner, mattor, möbler, utställningsprodukter och skyltföremål bleks och gulnar av UV-strålning och värme. Med solfilm installerad på fönstren blockeras upp till 98 procent av solens skadliga UV-strålning. Därmed kommer inredningen och skyltningen att behålla sin ursprungliga färg mycket längre. Läs mer om blekning här.

PERSONSÄKERHET
Solfilm ger glaset ett visst splitterskydd. Om fönstret går sönder kommer solfilmen att hålla glasfragmenten på plats. Därmed minskar risken för personskador av trasigt glas. De som önskar mer omfattande skydd och säkerhet bör överväga vår skydds- och säkerhetsfilm GlassGard.

FILM FÖR ALLA BEHOV
Det finns hundratals olika filmer på den svenska marknaden, vilket försvårar ditt val. Våra kunniga säljare hjälper dig gärna och ser alltid till helheten vilket innebär; krav på värmereducering, krav på ljusgenomsläpp, fönstertyp, fasadens utseende, ekonomiska förutsättningar med mera. Kontakta oss för ett besök där vi går i genom dina behov av film och berättar vad vi kan åstadkomma med våra produkter. Ställer du sedan kostnaden i relation till den förbättrade arbetsmiljön så finns det stora vinster att göra. 

BREDD OCH KVALITÉT 
Solskyddsfilm finns i många utföranden, allt ifrån kolsvart till nästan helt transparent. Det finns film som tar bort upp till 80 procent av solvärmen. Med solskyddsfilm på fönstret filtreras även upp till 98 procent av solens UV-strålning bort och därigenom fördröjs blekning av skyltning och inredning. SunGard solskyddsfilm finns i ett mycket brett sortiment vilket gör att vi har en film för alla behov. Vi lämnar 10 års fabriksgaranti på alla solskyddsfilmer som monteras på glasets insida.

VI ÄR TILL FÖR DIG
Det händer väldigt mycket i solskyddsbranschen, det kommer ständigt nya produkter. Vi har breda kunskaper inom solskydds- och säkerhetsfilm och även goda relationer med andra företag inom närliggande branscher, vilket gör att du genom att fråga oss kommer att finna det du söker. Det finns många som lovar för mycket beträffande sina produkter i sin strävan att sälja. Vi tillhör inte dessa! Vi tänker lite mer långsiktigt för att alltid ha nöjda kunder som genom rekommendationer genererar oss arbete, kanske inte i dag, men garanterat någon gång i framtiden.

Kontakta Solfilmsspecialisten - För dig som kräver mer!


Skriv ut sidan
 
 

Kontakta oss gärna för ytterligare information.

Solfilmsspecialisten AB
Barrstigen 27
167 31 Bromma
Tel: 08 - 25 55 33
Fax: 08 - 564 365 65
E-mail: info@solfilmsspecialisten.se
 


Copyright 2011 Solfilmsspecialisten - Solfilm Stockholm - On-page-optimering av Noga