För prisuppgifter, vänligen kontakta oss: Tel: 08 - 08-25 55 33.

SOLFILM TILL BILEN


SVALARE BIL
Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i baksätet blir ofta en svettig plåga. Men om du monterar en professionell solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Du märker direkt hur bilen blir svalare. Våra filmer stoppar upp till 65 procent av solens strålningsvärme.

   

SPARAR BRÄNSLE
Att använda luftkonditioneringen i en bil ökar bränsleförbrukningen med upp till 10 procent. Med solskyddsfilm minskar denna onödiga förbrukning samtidigt som temperaturen i bilen blir jämn och behaglig.

INSYNSSKYDD
För många bilägare som transporterar värdefull utrustning i bilen är solfilm ett utmärkt stöldskydd. Solfilmen ger ett enastående insynsskydd.

MINDRE BLÄNDANDE LJUS
Med solfilm monterad på rutorna blir det skönare och säkrare att åka bil. Solreflexerna blir färre och mindre störande. Dessutom blir ljuset behagligare.

EN SÄKRARE BIL
Skulle ni råka ut för en krock, eller kollidera med ett djur, ger solfilm ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador av glasfragment minskar.


KVALITÉT & YRKESSTOLTHET
Vi installerar solfilm på cirka 500 bilar per år. Våra professionella montörer har ett stort yrkeskunnande både beträffande demontering av inredning samt rätt val av film för just dina behov och önskemål. Vi lämnar aldrig ut en bil där vi vet att en annan montör skulle kunna göra ett bättre montage. Det är vad vi kallar yrkesstolthet!

VÅR FILM
Den film vi installerar kommer från en av USA:s största tillverkare, FTI. Vi har valt en serie film som heter Desert Smoke av märket SunGard. Denna film finns i Stockholm endast hos Solfilmsspecialisten. Desert Smoke är en film av absolut högsta kvalité och finns i fem olika nyanser med fem till femtio procent genomsläpp av synligt ljus.
De vanligaste filmerna är Desert Smoke 05 ( "limosvart") och Desert Smoke 20, en lite ljusare film som gör att du ser ut bättre på kvällen.


   


Vilken film du än väljer så lovar vi att du kommer bli hundra procent nöjd.

SÅ HÄR GÅR DET TILL OM DU LÄMNAR BILEN TILL OSS:
· Du lämnar bilen till oss vid 8-tiden, för dig som har svårt att vara utan bilen kan vi erbjuda gratis lånebil.
· Vi visar våra olika filmtyper och berättar hur det kan se ut på just din bil.
· Du åker till jobbet eller gör något annat under dagen.
· Vi monterar filmen och därefter synas filminstallationen noggrant av. Sedan ringer vi dig och meddelar att bilen är klar att hämtas, (brukar normalt vara vid 16-tiden).
· Du kommer till oss och inspekterar vårt arbete.
· Vi skriver ut ett garantibevis som gäller i fem år.
· Du betalar antingen kontant, med kort eller mot faktura. Det går också att dela upp betalningen på två månader om du önskar det. Ingenting är omöjligt hos oss.


Skriv ut sidan

 
 

Kontakta oss gärna för ytterligare information.

Solfilmsspecialisten AB
Barrstigen 27
167 31 Bromma
Tel: 08 - 25 55 33
Fax: 08 - 564 365 65
E-mail: info@solfilmsspecialisten.se
 


Copyright 2011 Solfilmsspecialisten - Solfilm Stockholm - On-page-optimering av Noga