Solfilmsspecialisten grundades 1993 med siktet inställt på att bli ledande inom installation av solskyddsfilm på bilar. Det fanns vid denna tidpunkt inga andra företag i Stockholm som hade installation av film som enda inkomstkälla, men vår tanke att specialisera oss och bli riktigt duktiga på det vi ville göra gjorde att vi satsade allt på ett kort. Det blev inledningsvis ett par tuffa vintrar och vi funderade både en och två gånger om vår affärsidé skulle hålla. Det gjorde den och det som till en början blev vårt kännetecken var utomordentligt noggranna installationer på bilar.

Under 1995 utökades verksamheten med solskyddsfilm och glasförstärkning till fastigheter och utförde installationer med samma yrkesstolthet och höga kvalité som vi gjort på bilar. Vi växte ur våra lokaler och flyttade 1998 till nya som renoverades och anpassades för verksamheten.

Solfilmsspecialisten är sedan 2001 en av Sveriges sjutton elite auktoriserade installatörer och den affärsidé och ambitionsnivå som fanns 1993 är den samma och kunder med höga krav på kvalité och service fortsätter att återkomma till oss år efter år.

Skriv ut sidan
 
 

Kontakta oss gärna för ytterligare information.

Solfilmsspecialisten AB
Barrstigen 27
167 31 Bromma
Tel: 08 - 25 55 33
Fax: 08 - 564 365 65
E-mail: info@solfilmsspecialisten.se
 


Copyright 2011 Solfilmsspecialisten - Solfilm Stockholm - On-page-optimering av Noga