SÄKERHETSFILM - GLASFÖRSTÄRKNING

Glas blir ett allt vanligare inslag i vår vardagsmiljö. Det är vackert och skapar ljus och rymd. Men det är också ett känsligt material på många sätt. Vi kan med GlassGard glasförstärkningssystem förbättra egenskaperna på dina glasrutor för att göra dig lite tryggare.

STYRKA
GlassGard är ett helt transparent laminat i en- eller flerskiktspolyester med ett mycket starkt limsystem. GlassGard lamineras på glaset för att förhindra intrång, inkast och glassplitter. GlassGard förstärker glaset genom att absorbera och sprida kraften av ett slag eller en stöt.

KONTOR
Ett stort problem som uppstått under senare år är det ökande antalet datorstölder från kontor belägna på nedre våningarna i en fastighet. Det är enkelt för en tjuv att krossa ett fönster och bära med sig så mycket värdefull datorutrustning han hinner innan väktare kommer till platsen. GlassGard fördröjer oftast tjuven så mycket att han inte hinner få med sig det han tänkt. I de flesta fall får han inte med någonting alls. Du får också tack vare GlassGard en säkrare arbetsmiljö genom en minskad risk för splitter och skärskador.


BUTIKER
Att komma på morgonen och se sin butik full av glassplitter och allt av värde stulet kan ge en stark känsla av maktlöshet. Detta kan undvikas genom att installera en osynlig film som oftast fördröjer angriparen så mycket att denne ger upp och försvinner. Glaset spricker visserligen, men hålls fortfarande ihop av filmen på insidan. Ett skydd som i kombination med ett effektivt larm och andra stöldskydd ger ett kostnadseffektivt skydd mot "smash & grab" stölder.

SKOLOR
Skolan kan ibland vara en farlig miljö. Genom att installera GlassGard kan du förvandla en vanlig fönsterruta till godkänt säkerhetsglas. GlassGard minskar betydligt risken för personskador vilket lätt inträffar i samband med lek och spring. Många skolor är tyvärr ofta drabbade av vandalism och inbrott. GlassGard är ett kostnadseffektivt skydd mot splitter och personskador samt en bra komplettering av övriga person och stöldskydd.

INDUSTRI
Inom industrin finns många maskiner som arbetar under högt tryck och värme. Vanligtvis är dessa försedda med ett laminerat säkerhetsglas som består av ett eller flera lager plastfilm, de håller visserligen ihop vid en explosion men kan ändå avge glassplitter från baksidan av glaset. Detta kan elimineras genom att GlassGard installeras på baksidan av glaset. GlassGard ger ett maximalt skydd mot skador orsakat av glassplitter.


ETT KOMPLETT PROGRAM
GlassGard har marknadens bredaste sortiment. Sex helt klara och tolv tonade laminat. Från tunna enkellaminat till kraftiga flerskiktslaminat för intrångsskydd. Vi kan genom den unika bredden i sortimentet erbjuda skräddarsydda installationer för just ditt behov.

BEHOVSANALYS
För att du skall få rätt film och göra ett klokt köp är det viktigt att träffa någon av våra kunniga säljare för en analys av Ditt behov. Vi ser alltid till helheten och kan även erbjuda mycket bra fönsterlås och kompletta larmsystem genom samarbete med välrenommerade lås- och säkerhetsföretag.

GODKÄNT I TEST
GlassGard har genomgått en lång rad tester i hela världen och finns nu i över 50 länder. I Sverige är GlassGard testat av Svenska Stöldskyddsföreningen och har nått goda testresultat enligt Svensk Standard 224425. För motstånd mot tung stöt (personskydd) uppfyller GlassGard kraven i samtliga tre klasser; F1, F2 och F3. För förmågan att motstå hård stöt (pendelslagstest) uppfyller GlassGard kraven klass; 1B, 2B och 3B enligt Europanorm 12600.

GARANTI
GlassGard tål normal fönstertvätt och installeras med marknadens bästa garanti. Garantin för all skydd- och säkerhetsfilm som monteras på insidan av glaset gäller i 10 år. Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert! Tel: 08-25 55 33 eller e-post .


Skriv ut sidan
 
 

Kontakta oss gärna för ytterligare information.

Solfilmsspecialisten AB
Barrstigen 27
167 31 Bromma
Tel: 08 - 25 55 33
Fax: 08 - 564 365 65
E-mail: info@solfilmsspecialisten.se
 


Copyright 2011 Solfilmsspecialisten - Solfilm Stockholm - On-page-optimering av Noga